Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчих новими фотографіями і відео на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно артист презентував нову пісню під назвою "Роксолана", 28 лютого випустив на неї кліп, а тепер відправився в однойменний тур українськими містами. І, судячи з усього, концерти Винника в новому турі будуть не тільки у великих містах, але і в більш провінційних. Однак, саме 8 березня концерт Олега Винника відбувся в Одесі, таким чином, артист став подарунком для своїх відданих шанувальниць, про що написав у мережі.

Співак опублікував у своєму профілі фотографії, на яких позує під час концерту в Одесі. Нещодавно артист виступав у Білій Церкві та Умані, а також у Трускавці та Броварах. Судячи з фото, Олег Винник змінив кілька нарядів під час концерту. На одному зі знімків він постав на огляд публіки в костюмі з білою сорочкою. Також є фото, де артист співає в чорній кофті на блискавці, і фото, де він у чорній сорочці і брюках. Всі ці знімки були зроблені на сцені. Також на фото видно величезний зал битком забитий глядачами.

В підписи до фотографій Олег Винник написав: "Це так круто бути подарунком на 8 Березня. Моя золота Одеса". Шанувальники, звичайно, не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Це дійсно було круто", "Було круто, втім, як і завжди! Дякую, Олеже, Вам і Вашій команді за емоції", "А як одеситам приємно", "Красунчик", "А нам було дуже круто отримати цей подарунок", "Спасибі величезне, чекаємо на вас завжди з нетерпінням", "Приємно отримувати такі подарунки", "Концерт був класним, спасибі велике", "Там була не тільки Одеса", "Ви – крутіший за всіх в Україні!", "Спасибі величезне! Було приємно приймати такий подарунок! Все було клас і настрій супер", - пишуть в коментарях вдячні шанувальники.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.