Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

Цього разу Дженнер вирішила поділитися з фанатами фотографією, на якій позує в спокусливому образі. Модель зображена як би випадково, вона розгублена. При цьому видно, що Кайлі зібралася на якусь вечірку, адже на ній відповідне вбрання. Так, для виходу в люди красуня одягла відверте довге плаття незвичайного фасону і жатої фактури. Цей наряд вигідно підкреслює соковиті принади Кайлі, шанувальники навіть вважають, що її попа вже куди краще, ніж у її сестри Кім Кардашьян.

У руках модель тримає невелику квадратну сумочку-скриньку. Її волосся зібране в недбалу зачіску ззаду, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Варто відзначити, що на своїй сторінці в соцмережі Кайлі Дженнер опублікувала кілька фотографій у цьому вбранні в різних позах. Однак свої фото модель не підписала і не розповіла, куди вирушила в такій сукні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом сподобалася фотографія, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди Кайлі зібралася в цьому відвертому вбранні.

"Мила", "Ідеальна", "Що це за сумка?", "Вау, ти чудово виглядаєш", "Ти дуже гарна", "Ти добре виглядаєш, Кайлі", "Кайлі, ти прекрасна", "Обожнюю тебе", "Красивий образ", "Прекрасний наряд", "Така гаряча", "Вона прекрасна", "Ви дуже красива", "Ти гаряча, але ти мені не подобаєшся", "Куди ти зібралася?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер средит них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.