Популярна українська виконавиця Тіна Кароль продовжує радувати свою армію шанувальників у соцмережах новенькими спокусливими фото з яскравих фотосетів. Так, нещодавня фотосесія вельми сподобалася фанатам, автором якої став фотограф Антон Кулаковський.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни в Instagram.

На знімку Кароль позує в облягаючому корсеті небесного кольору з глибоким декольте і блискучими каменями з колекції бренду artemklinchuk. Образ співачки завершує картатий жакет від Gasanova і сережки з масивними перлинами.

Для фотосесії артистка підготувала традиційний для неї макіяж з акцентом на червоних губах і укладку волосся з локонами.

"Розкішна жінка", "Тіна, неймовірна гарна", "Богиня", – пишуть користувачі в коментарях під знімком.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що черговий випуск шоу "Голос Країни 2019" ознаменувався новим скандалом. Відео опублікував один з суддів проекту - репер Потап. Комічність і епатажність витівки Потапа полягала в тому, що напередодні вся країна обговорювала конфлікт між співаками на вищезгаданому проекті. А сьогодні на відео з'явився "пристрасний" поцілунок одного з суддів, співака Дана Балана. І ось, для того щоб згладити стосунки, Олексій Потапенко з сарказмом на очах у всіх присутніх сам поцілував свого колегу.

Варто нагадати, що найяскравіша учасниця шоу "Голос країни" Катерина Бегу вразила фанатів схожістю з Тіною Кароль. Одеситка Катерина Бігу запала в душу багатьом глядачам 9-го сезону шоу "Голос країни". Дівчина заспівала пісню Дана Балан на сліпих прослуховуваннях, за що сам зірковий тренер вибіг на сцену і підспівав їй.

Катерина так сподобалася Балану, що вже через кілька днів вони записали спільну композицію "Dragostea Din Tei". Слідом вийшов і чуттєвий кліп, який буквально підірвав мережу.

Нагадаємо, Кароль захопила ніжним образом для Vogue: фантастична жінка.

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль позбавила фанатів сну новою фотосесією: така солодка.

Знай.uа писав, Балан прокоментував свій роман з Кароль: справа йде до весілля.

Дивіться відео по темі: