Лікар російської співачки Юлії Началової заявив, що 38-річна артистка померла випадково. Про це повідомляють росЗМІ.

Шуров наголосив, що все, що сталося з зіркою - "фатальна випадковість". Лікар розповів, що ще шість місяців тому він лікував Началову і їй було краще.

"Вона проходила лікування у зв'язку з подагрою. Зомліла, після чого прийшла в клініку до невролога. Але вже в клініці з'ясувалося, що невролог тут не потрібен, у неї порушена функція нирок, як наслідок подагри", - сказав Шуров.

Також він відкинув припущення про залежність співачки і сказав, що у неї не було ні діабету, ні вовчака.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Заявлена причина смерті - зупинка серця. Перед цим - набряк легенів і нездатність дихати самостійно. Також була розпочата операція з ампутації ноги, ураженої гангреною. Заявлені були у Юлі хвороби - подагра і вовчак. Вовчак спростовує лікуючий лікар Началовой Василь Шуров.

"Люди, будьте пильні, проходьте профілактику, а якщо щось не так - не чекайте, підстрибом біжіть до лікаря. Подивіться на Юлю. Вона горіла, як свічка в три дні, а виною всьому - випадковість", - запевнив Шуров.

Такий букет хвороб у настільки сильної людини завжди свідчить про наявність придушення. Є такі люди, яких називають енергетичними вампірами, злими мовами і як багато. Їх важко виявити, і в цьому проблема. Рон Хаббард назвав їх переважними особистостями і дав точний опис 12 характеристик, за якими ви можете з виявити і припинити впадати в депресії і хворіти.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось про смерть Юлії Началової: де та коли поховають співачку. Відому російську співачку Юлію Началову, яка раптово померла від загострення хронічної хвороби, поховають у вівторок, 19 березня на Троєкуровському кладовищі у Москві.

Як повідомляв "Знай.ua", з'явилися нові подробиці смерті Началової.

Також "Знай.ua" писав, що відомий журналіст помер через байдужість лікарів.