У неділю, 17 березня, відбувся фінал етапу "вокальні бої" в шоу "Голос країни" 9 сезон. В цьому ефірі на ринг вийшли справжні народні улюбленці, які запам'ятались і полюбилися українцям ще з етапу сліпих прослуховувань.

Шоумен Потап (Олексій Потапенко) зібрав свою дрімтім з якої він продовжить шлях далі.

Першими на ринг вокальних боїв вийшов гурт "Шпилясті кобзарі" і Катерина Гулюк. Вони виконали українську народну пісню "Ой, під вишнею" в сучасній обробці. За підсумком, Потап вибрав групу, яка прийшла на проект з метою не дозволити закрити свій музичний навчальний заклад.

Наступний батл між менеджером Роксоланою Сиротою і фермером Артемом Банаром. Дует вийшов на сцену з хітом одного з суддів - MONATIK і Надя Дорофєєва "Глибоко", аранжування до якого зробив сам Артем. В залі під пісню запалювала і Надя Дорофєєва. У ході роздумів тренер залишив у проекті Роксолану.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Продовжили потік божевільного таланту Ярослав Кошельник і Микола Запорожан. Справжні чоловіки підкорювали зал з піснею Adriano Celentano "Confessa". Ярославу дуже важко давалась італійська мова, але Потап обрав саме його для наступного етапу.

В дуже чуттєвому дуеті Валентина Колаковського і Богдани Ренк з піснею "Behind Blue Eyes" саме дівчина вийшла переможцем і пройшла далі.

Також, команда Потапа поповнилася бандуристкой Мариною Круть, який Потап "вкрав" у Монатіка. Дівчина виступала з братами Владом і Романом Таранцовыми. Автор пісні - Валерій Харчишин також був присутній на шоу і він аплодував стоячи і навіть заспівав з учасниками.

Таким чином, Потап зібрав команду для наступного етапу. До того, там було вже 4 учасника.

Нагадаємо, що Дан Балан увігнав в шок Тіну Кароль поцілунком.

Також, портал Знай.ua писав, що Дан Балан розповів про оношениях з Тіною Кароль.