Російський телеведучий Єгор Іващенко повідомив, що Юлія Началова сповідалась йому перед смертю. Російська співачка Юлія Началова, яка померла 16 березня, передчувала свою смерть, а також приховувала від свого піар-директора ще одне страшне захворювання.

За його словами, Началова дуже хотіла "перед кимось висповідатись" і вона вибрала його.

"Так, вона мені казала, що у неї подагра. У неї були проблеми з ногами, про які не хочеться зараз говорити докладно. Вони були вже видимі – з’явилися якісь плями", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, Іващенко розповів про таємну хворобу співачки, однак у подробиці не вдавався.

"Юля мені розповіла, що в останній рік билася із ще одним захворюванням, але я не можу озвучити цей діагноз, оскільки вона навіть своїй піарниці про нього не казала. А ось зі мною, уявляєте, поділилася", - зазначив він.

Іващенко каже, що Началова дуже боялася: "Так, ми з нею жартували, кепкували, але деколи вона мені говорила, що побоюється за своє життя: "Знаєш, Єгоре, я дуже боюся! Зараз начебто стан нормальний, але я все одно боюсь!"

Нагадаємо, раніше повідомлялось від чого насправді померла Началова: лікар розкрив невідомі подробиці. Лікар розповів, що незадовго до смерті Юлія Началова проходила лікування подагри. Коли співачка була госпіталізована, то медики зуміли виявити у неї порушення роботи нирок.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Смерть Юлії Началової: де і коли поховають співачку.

Також "Знай.ua" писав про те, що навколо тіла Началової розгорівся небувалий скандал: не залишать у спокої навіть після смерті.