Українська телеведуча і журналіст Ольга Фреймут на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася секретами свого ідеального вихідного дня, котрі допоможуть трохи розслабитись.

Влаштуйте собі вихідний. Не йдіть у душ. Не чистьте зуби. Розпатлайте волосся. Одягніть на піжаму пальто і йдіть на...

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Maandag 18 maart 2019

"Влаштуйте собі вихідний. Не йдіть в душ. Не чистіть зуби. Розпатлайте волосся. Надягніть на піжаму пальто і йдіть на прогулянку. Взуватися не обов'язково. Зайдіть на чай до того, кого в нормальному стані соромитеся. Начальник, колега, бойфренд, Святослав Вакарчук - до кого босі ноги заведуть" - радить телеведуча.

Ольга Фреймут

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Українці в коментарях тут же відгукнулися на такі заклики Фреймут:
"Гарна ідея, дякую за пораду", "Жартуєте?", "Така красива", "Виявляється навіть леді вміє жартувати", "Ви іноді і бунтарка?) Приємно це чути) Гарного дня вам)"

Будучи вагітною, в рамках програми одного з телеканалів до Дня Незалежності, Ольга Фреймут зізналася, що в юності була надзвичайно захоплена Святославом Вакарчуком.

Ольга Фреймут

"Я настільки люблю пісні «Океану Ельзи», що в школі пообіцяла собі і своїм подружкам: коли народиться син, назву його Святославом" - поділилася Ольга.

Невідомо, що сталося, але за підсумком, телеведуча назвала свого сина Валерієм

Нагадаємо, що Фреймут перевтілилася в вовчицю: "можу дати по морді"

Раніше, Знай.ua повідомляв, що телеведуча розповіла, як підчепити принца: все до банальності просто.

Також, портал Знай.ua писав, що Ольга Фреймут дуже оригінально привітала себе з днем народження: позаду наче не моє життя.