Російську співачку Аллу Пугачову, яка виховує п'ятирічних двійнят Лізу та Гарі, як тільки не називають. Вона і Примадонна російської естради і жінка, яка співає, а тепер ще й "прабабуся".

Саме з легкої руки відомого радіоведучого Сєви Новгородцева артистка отримала новий статус, - пишуть російські ЗМІ.

Сєва Новгородцев, який ще у 70-х виїхав до Європи, періодично відвідує Росію та влаштовує творчі вечори, які користуються шаленим успіхом. 78-річний радіоведучий дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про те, як познайомився з режисером Кирилом Серебренниковим, у фільмі якого знявся майже 30 років по тому, про те, як отримав орден Британської імперії з рук королеви Єлизавети II, а також про ставлення до російської репу і Аллі Пугачовій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сєва Новгородцев висловив думку, що примадонна втілює жіночий архетип Росії.

"Вона може з'явитися на купюрі в сто або тисячу рублів, тому що це глибоко російська жінка, яка різноманітна за своєю природою. Алла Пугачова може бути делікатною, ніжною і скромною, а може - гучного, напористою і майже хамських. І в цьому виражається в Певною мірою суть російської душі, тому що російська людина то приголубить, то палицею може вгріти по голові", - говорив Новгородцев.

На його думку, Алла Пугачова талановита і музична.

"Це національна фігура. Російська жінка, жінка-мати, жінка-прабабуся", - уклав Сєва Новгородцев.

Як відреагувала но свій новий стату Примадонна, поки що не відомо.

Нагадаємо, відомий екстрасенс розповів про долю Алли Борисівни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Примадонна поринула у траур, ніхто не втішить.

Також Знай.ua писав про те, що модний критик накинувся з образами на Пугачову, вказавши на несмак співачки.