Актори студії "Квартал 95" у останньому випуску торкнулися теми виборів, які відбудуться в Україні вже 31 березня.

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Відповідне відео гумористичного шоу показали українцям в суботу, 16 березня.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський пожартував, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нібито віддав наказ "обшукувати" усіх "претендентів" на крісло глави держави.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Не оминули гумористи і скандальної теми цьогорічного Євробачення, від участі у якому відмовилася співачка MARUV.

"Подружжя" Володимира Зеленського та Олени Кравець побували на її концерті. Поки Володимир захоплювався "вокальними даними" співачки, сценічна дружина потроллила його за надмірну увагу до того, що відбувається на сцені.

"Ну і спи з нею далі", - резюмувала розлючена "дружина" Зеленського.

Нагадаємо, не так давно в Києві відбулися зйомки чергового випуску гумористичного шоу "Вечірній Квартал". У ньому художній керівник колективу Володимир Зеленський продемонстрував сцену, в якій пожартував про свій статус кандидата в президенти.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На цей раз відкривав усе на сцені Палацу "Україна" Євген Кошовий, який з цього приводу сказав:

"Нарешті я дочекався цього моменту і тепер можу оголосити: "Ласкаво просимо в наш "Вечірній Квартал".

Як повідомляв раніше Знай.ua, телеканал "1+1"покаже новий випуск "Вечірнього кварталу", в якому, як обіцяє прес-служба, Володимир Зеленський вже не буде з'являтися в політичних сценках – новий статус не дозволяє.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Однак це не все, чим порадує глядачів "Квартал". О 20:25 в ефірі Плюсів вийде документальний фільм, підготовлений до 15-річчя студії "Квартал 95". Називається він "Квартал твоєї мрії". Обіцяють, що учасники студії розкажуть про секрети багаторічної дружби, покажуть дорожні нотатки з гастрольного туру та волонтерської діяльності. Всю інформацію глядач отримає з "перших вуст": для фільму були записані інтерв'ю з артистами та їх батьками.

Також Знай.ua писав про те, що українська артистка і комедіантка студії "Квартал 95" Олена Кравець показала рідкісне фото з чоловіком і відверто розповіла, як у них починалися стосунки.