Сьогодні телеканал "1+1"покаже новий випуск "Вечірнього кварталу", в якому, як обіцяє прес-служба, Володимир Зеленський вже не буде з'являтися в політичних сценках – новий статус не дозволяє.

Однак це не все, чим порадує глядачів "Квартал". О 20:25 в ефірі Плюсів вийде документальний фільм, підготовлений до 15-річчя студії "Квартал 95". Називається він "Квартал твоєї мрії". Обіцяють, що учасники студії розкажуть про секрети багаторічної дружби, покажуть дорожні нотатки з гастрольного туру та волонтерської діяльності. Всю інформацію глядач отримає з "перших вуст": для фільму були записані інтерв'ю з артистами та їх батьками.

Дуже цікаво, вважатиме ЦВК такий контент політичною рекламою - не може ж фільм про "Кварталі" обійтися без історій про його керівника.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нещодавно зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець народила двійню: дівчинку і хлопчика. Після радісного новини багато і почали цікавитися чоловіком знаменитості - Сергієм. Варто зазначити, що чоловік рідкісний гість на світських тусовках і спільних кадрів у зоряної пари не дуже багато.

Разом парочка вже більше 10 років, а ось отшения приховують за сімома замками. Історія кохання Олени та Сергія Кравцов почалася ще з університету і КВН. Довгий час вони просто дружили, однак незабаром між ними закрутився роман.

Також ми повідомляли, що Петро Порошенко знову зганьбився. Так, глава держави незвично "привітав" всіх жінок з 8 березня.

Так, Кошовий розповів запису Порошенко на його офіційній сторінці, де він привітав всіх жінок з 8 березня.

При цьому гарант зумів "вбити двох зайців" так, як нібито подарунком є закон про рівноправність чоловіків і жінок на військовій службі, який був підписаний в Жовтні минулого року. Цей прорахунок був висміяний в гумористичному шоу.

Нагадаємо, Кошовий розгромив нововведення Кличко і Ко: інтелекту недостатньо

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Слідом за Зеленським зірка Кварталу 95 намилився в президенти: буде вам диктатура

Також Знай.uа" писав про те, що Простий закарпатець сказав Порошенко те, що відбилося в мільйонах сердець українців: відео