Святослав Вакарчук розповів, як відноситься до кандидата у президенти Володимира Зеленського, пише Politeka. За словами Вакарчука, ставлення до тих чи інших кандидатів у президенти – це питання виключно до виборців.

Журналісти вияснили у Святослава Вакарчука його ставлення до кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

"Коли ви бачили свіжу соціологію, то не задумувалися, що це фактично частина ваших потенційних голосів, і тим, що ви не пішли в політику, фактично допомагаєте Зеленському?", - спитали у Вакарчука.

На це співак відповів:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Моя задача зробити так, щоб виборець зробив свій вибір максимально відповідально і виважено. Ставлення до тих чи інших кандидатів у президенти – це питання до виборців".

Святослав Вакарчук зізнався українцям про "можливу співпрацю" з кандидатом Зеленським. Оскільки зараз ширяться чутки про те, що Зеленський пропонував об’єднатись зусиллями і спільно з Вакарчуком піти на вибори.

На це Вакарчук заявив, що не спілкувався вже декілька років з Зеленським і про співпрацю не було жодної мови.

Варто зазначити, що популярний виконавець та лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук сказав, що думає про отримання Православною церквою України (ПЦУ) Томосу про автокефалію у соціальній мережі. Такий допис він опублікував на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

“Отримання Православною церквою України Томосу про автокефалію – історична подія, яка матиме далекосяжні наслідки для всіх українців: православних, християн інших конфесій, які сповідують інші релігії або атеїстів. Дорога до справжньої незалежності довга. Але ми йдемо по ній вперед!” – йдеться у повідомленні Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, Фреймут набралася хоробрості піти на чай до Вакарчука: в піжамі, з нечищеними зубами і босоніж.