Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

Схоже, Тіна Кароль вирушила в Нью-Йорк підкорювати Уолл Стріт. На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для прогулянки на відомій вулиці Тіна Кароль одягла небесно-блакитне плаття середньої довжини, поверх якого накинула персикове пальто цікавої фактури. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які Тіна нафарбувала улюбленою червоною помадою. На ногах зірки акуратні білі туфельки. Кароль зображена біля дверей за адресою Уолл Стріт, 14.

Зазначимо, що Wall Street – це назва невеликої вузької вулиці в нижній частині Манхеттена, що веде від Бродвею до узбережжя протоки Іст-Рівер. Вважається історичним центром Фінансового кварталу міста. Головна визначна пам'ятка вулиці – Нью-Йоркська фондова біржа. В переносному сенсі так називають як саму біржу, так і весь фондовий ринок США в цілому. Сам фінансовий район іноді також називають Уолл-стріт.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Тіна Кароль не підписала свій фотоколаж, залишила лише кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.