Телеведуча Маша Єфросиніна вміє дивувати шанувальників і не лише творчими здобутками, а й цікавими світлинами, в тому числі і досить пікантними.

Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчого та особистого життя. Цього разу телезірка затьмарила мережу сміливим фото, на якому позує з чоловіком.

На фотографії, яка з'явилася в блозі Маші Єфросиніної, вона постала на огляд публіки в пікантній позі разом з чоловіком.

Як видно з кадру, пара знаходиться десь в теплих краях, адже на тлі видніються пальми і море. Телеведуча постала на фото в накинутому на голе тіло пляжному халаті. Маша задерла довгу ногу, висадивши її на плечі коханого чоловіка і обвила руками шию Тимура Хромаєва. Чоловік в свою чергу обійняв дружину за талію.

При чому Маша добре продумала всю експозицію. Халат бірюзового кольору, такого ж кольору шорти Тимура, чорний капелюшок на голові Єфросиніної і голий торс Хромаєва - все це на тлі зелені, золотого піску та бірюзової води створює чарівну картинку, присмачену пікантністю пози.

У підписі до фотографії Маша Єфросиніна написала:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Світ двох повинен належати лише їм двом ..."

Шанувальники Марії не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в її профілі. Більшості пікантний кадр сподобався, і вони засипали Єфросиніну компліментами в коментарях. А от дехто порадив їй бути скромнішою.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала найгарячіші моменти інтерв'ю з Астаф'євою: про табу в сексі і материнство.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна похвалилася чудовою фігурою

Також Знай.ua писав, Маша Єфросиніна поділилась секретом розкішного волосся