Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала відеофрагмент, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Іспит на відвертість здала популярна співачка, модель, акторка Даша Астаф'єва, відома своїми відвертими фотосесіями і екстравагантними вбраннями. Зірки поговорили про табу в сексі, про материнство, про істеричок і миття унітазів.

Маша прийшла знімати новий випуск своєї програми в смугастому платті з розпущеним волоссям і акуратним макіяжем. Даша Астаф'єва прийшла на інтерв'ю до Єфросиніної в чорно-червоній сукні з об'ємною укладкою і яскравим мейком. У підписі до відео Маша поділилася з шанувальниками враженнями про свою гостю.

"Спочатку я хотіла довгий текст написати про те, як всі взагалі не знають Дашу Астаф'єву справжньою, і вона - одна з небагатьох артистів, чий сценічний образ і людська суть йдуть паралельними шляхами! Але потім ще раз (вкотре) переглянула цей #Іспит на відвертість і зрозуміла, що все це ви побачите самі! Даша @da_astafieva, це було феєрично!!! П. С. Дай поносити леопардову шубу з чебуреками, благаю! Готова міняти на свою. Посилання на повне відео в профілі або на моєму каналі в ютьюб #інджой", - написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники відомої телеведучої не залишилися байдужими до такої відвертої розмови з епатажною Астаф'євої. Фанати зірок засипають і одну і другу компліментами в коментарях і діляться своїми враженнями від перегляду цього інтерв'ю.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.