Нещодавно прихильниики Маші Єфросиніної заговорили про ймовірну вагітність зірки. У соцмережах активно обговорювали пост ведучої, в якому вона написала, що дізналась новину, яка може змінити її життя.

Проте, судячи з нових фотографій, Маша Єфросиніна не вагітна, а фігура струнка, чим вона і похвалилася.

Нещодавно зірка стала героїнею фотосесії, на якій вона з'явилась у новому літньому образі. На ній була одягнена спідниця бежевого кольору, коротка зелена блуза та солом'яний капелюх. Акцент було зроблено на оголених плечах та тонкій талії ведучої.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали, що телеведуча Маша Єфросиніна 16 лютого опублікувала зворушливий пост на честь дня народження своєї доньки Нани. Нана вже зовсім доросла – дівчинці виповнюється 15 років, хоча, здається, ще зовсім недавно зірка вперше стала мамою.

Єфросиніна опублікувала у своєму Instagram спільні фото з дівчинкою і відверто розповіла про важкі пологи. Нана не поспішала з'являтися на світ і пологи тривали сімнадцять годин. Маша розповіла, як 15 років вони з донькою"важко боролися за можливість їй з'явитися на світ".

Також ми писали, що Маша Єфросиніна - приклад для наслідування для багатьох дівчат. Проте 39-річна знаменитість назвала 5 своїх головних недоліків. Відомо, що вона не тільки турботлива мама і любляча дружина, а й успішна телеведуча, початківець блогер, посол ООН і просто красива жінка. Однак, як виявилося, у Маші є кілька недоліків, про які знають тільки близькі і друзі.

Нагадаємо, відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно в рамках челленджу "14 днів без солодкого" знаменитість поділилася уривком тренування, показавши улюблену вправу співачки Віри Брежнєвої.

Як повідомляв "Знай.uа": у мережі з'явилися свіжі фотографії зі світського заходу, на яких королева вийшла як завжди чудово. Вона підкреслила тонку талію сміливим вбранням.

Також "Знай.uа" писав, що українська співачка Ані Лорак, гастролююча по РФ, здивувала фанатів незвичайним фото.