У середу, 20 лютого, король Філіпп VI і його 46-річна дружина Летиція відвідали закриття сесії на Всесвітньому юридичному конгресі 2019, який відбувся в Королівському театрі в Мадриді. У мережі з'явилися свіжі фотографії зі світського заходу, на яких королева вийшла як завжди чудово.

Так, для виходу в світ королева Іспанії одягла чорну коктейльну пишну сукню в білу блискучу смужку від бренду Carolina Herrera. Як доповнення Летиція взула чорно-білі туфлі-човники на підборах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У руці вона тримала білий шкіряний клатч з золотою фурнітурою. Також серед аксесуарів дружина короля Філіпа VI підібрала довгі сережки з перлами. Крім того, Летиція віддала перевагу повсякденному макіяжу і ніжному манікюру, однак не приховала подряпини на руках.

Раніше ми писали про те, що подружжя іспанських монархів, Філіп VI і його дружина Летиція, вирушили з офіційним візитом у Марокко. За перший же день поїздки Летиція продемонструвала два абсолютно протилежних образи: один із них був повсякденним, а другий вечірнім. Варто відзначити, що в обох королева виглядала просто розкішно.

Нагадаємо, що у мережі показали ексклюзивні фото відомого фотографа Елісон Джексон, на яких відображено приватне життя подружжя принца Гаррі і Меган Маркл. На фото принц Гаррі і Меган Маркл займаються йогою, купують одяг для майбутньої дитини, слухають серцебиття малюка і привітно позують втрьох.

Як повідомляв портал Знай.uа, іспанська королева Летиція знову вразила громадськість своїм стильним і бездоганним образом на прийомі в королівському палаці в Мадриді. Варто уточнити, що іспанська королівська чета організувала урочистий прийом президента Чилі Себастьяну Піньєрі і його дружини Сесілії Морель у Палаці Сарсуєла.

Також портал Знай.uа писав, що Летиція – королева Іспанії – продемонструвала дуже несподіваний образ на форумі по боротьбі з раком Por Un Enfoque Integral, який пройшов у Мадриді. Проте, люди звернули увагу не на промову королеви, а на одяг, в якому вона з'явилася на форумі.