Телеведуча Маша Єфросиніна привітала вагітну Настю Каменських і зробила їй оригінальний комплімент. Про це пише Clutch.

Зовсім недавно світ побачив кліп відомої української співачки на заводну пісню "Попа як у Кім". Поки відео активно збирає лайки та перегляди на YouTube, вітчизняні зірки теж не відстають і активно хвалять Настю. Так, відома телеведуча Маша Єфросиніна у своєму Instagram опублікувала фрагмент відео, привітавши Каменських. Не забула вона згадати і Потапа, який, за чутками, є батьком майбутньої дитини співачки.

У Instagram Stories Маша Єфросиніна опублікувала частину кліпу "Попа як у Кім" і зробила NK оригінальний комплімент.

"Не знаю, мені особисто попа Насті Каменських подобається більше. Але раз попа як у Кім, то як у Кім", — написала вона.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Телеведуча відзначила також Потапа, тільки підігрівши чутки про його роман з Настею. У свою чергу, Потап поділився Stories Маші Єфросиніної у своєму Instagram, нічого не додавши від себе. Мабуть, реперу сподобався комплімент про його кохану жінку.

Раніше повідомлялося, співачка Настя Каменських серйозно заінтригувала прихильників. Так, Настя розповіла про деякі таємниці їх відносин з Потапом.

Про це стало відомо завдяки недавньому інтерв'ю зірки для українських журналістів.

Одразу ж після публікацій спільні знімки Насті Каменських з Потапом у соціальних мережах провокують появу розмов про їхні романтичні стосунки. Багато хто вважає, що Настя Каменських і Потап давно одружені і щасливі.

"По-перше, нас пов'язує довгий творчий шлях ще по групі "Потап і Настя", - зізналася Настя Каменсикх. По-друге, ми і зараз продовжуємо співпрацювати, так як Потап є автором усіх моїх пісень. Навіть трек Peligroso написали власники "Греммі" в співавторстві з Потапом. Без цього генія з неймовірно красивою душею - нікуди", - заявила Каменських.

Нагадаємо, Каменських проміняла Потапа на загадкового красеня.

Раніше Знай.uа повідомляв, Каменських похвалилася спірним званням.

Також Знай.uа писав, Єфросиніна зворушливо привітала дочка з ювілеєм.