Телеведуча Маша Єфросиніна 16 лютого опублікувала зворушливий пост на честь дня народження своєї доньки Нани. Нана вже зовсім доросла – дівчинці виповнюється 15 років, хоча, здається, ще зовсім недавно зірка вперше стала мамою.

Єфросиніна опублікувала у своєму Instagram спільні фото з дівчинкою і відверто розповіла про важкі пологи. Нана не поспішала з'являтися на світ і пологи тривали сімнадцять годин. Маша розповіла, як 15 років вони з донькою"важко боролися за можливість їй з'явитися на світ"

"Близько сімнадцятої години ми з нею важко боролися за можливість їй з'явитися на світ... Коли, нарешті, це сталося, я не почула дитячий плач і втратила свідомість від шоку і страху, що з моєю дівчинкою щось не так, що ми не впоралися... Привівши мене до тями, лікарі пояснили, що дитина просто втомився так довго вперто "народжуватися", і елементарно заснув! Це велика рідкість, але так буває", - розповіла Єфросиніна.

Телеведуча відзначила, що Нана завжди знає чого хоче і впевнено йде до своїх цілей. "Часом я ловлю себе на думці, що беру з неї приклад у тому, як потрібно холоднокровніше дивитися на речі, які, дійсно не заслуговують моїх нервів", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В кінці посту Єфросиніна зізналася дочці в любові. "Люблю тебе, мій аНАНАсик", - написала телеведуча.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна показала гарячу "полуничку" з чоловіком – фото 18+. Телезірка вміє дивувати фанатів.

Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчої та особистому житті. В цей раз телезірка затьмарила мережа сміливим фото, на якому позує з чоловіком.

У підписі до фотографії Маша Єфросиніна написала: "Світ двох повинен належати лише їм двом... #happyvalentinesday", а також зазначила сторінку чоловіка. Шанувальники Марії не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в її профілі. Більшості знімок сподобався, і вони засинають Єфросиніну компліментами в коментарях. Деякі почали вітати Машу з Днем святого Валентина, а інші радять їй бути скромніше.

Напомним, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.