Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в автомобілі.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дорожньому образі. Співачка сфотографувала себе на телефон в автомобілі, в дорозі. Куди їде Ані Лорак не повідомила, але ще недавно вона була в Новокузнецьку, де презентувала свою концертну програму "Діва".

Лорак позує на селфі в повністю чорному вбранні – гольфі і брюках із завищеною талією, а поверх цього у неї чорне пальто середньої довжини. Її волосся розпущене, а на обличчі досить яскравий макіяж з чорними стрілками на очах. Шанувальникам не дуже сподобався такий мейк, видно, що Кароліна робила його сама, а не за допомогою візажиста. Співачка злегка посміхається в камеру сильно намальованими губами. У підписі до фотографії Лорак залишила тільки смайлик у вигляді сердечка.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

"Шикарна, ніжна, талановита!", "Розлучення на користь пішов", "Дуже красива", "Так, рот – що треба", "А як ви реагуєте на негативні коментарі? А то можуть написати образливі речі", "Ох, шкода, що Кароліна волосся обрізала ще більше, все-одно красуня! Але Вам так гарно з довгим волоссям", "Ані, а ви користуєтеся уколами краси?", "Чому у вас концертний костюм – купальник? Всі і так знають, що у вас чудова фігура, навіщо цей вульгаризм?", "Груди вже силіконові?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.