У Кремлі відбулося вручення другої Міжнародної професійної музичної премії BraVo, яке, як і раніше, відвідали найкращі артисти Росії і світу.

На сцені в цей вечір з'явилися Кріс де Бург, Тімбаленд, Майкл Болтон, Маріо Біонді, Світлана Лобода та інші знаменитості світового рівня. Вели церемонію Філіп Кіркоров і Олена Север.

Підвищена увага публіки була прикута до Діми Білана, який переніс і скасував чимало своїх виступів. Він виконав композицію "Блискавка", при цьому співака винесли на сцену під руки, після чого посадили на стілець, і він працював весь номер у такому положенні. Так само Діму забрали і за куліси – самостійно пересуватися він поки не може.

Діма Білан

Деякий час тому Білан посковзнувся на льоду недалеко від будинку і отримав складний подвійний перелом ноги, однак незважаючи на серйозну травму і застереження лікарів, артист вирішив відстрочити операцію і виступити в Пітері. Лише після цього він опинився в руках хірургів, які зібрали ногу з застосуванням шурупів і пластини.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем
Показати ще

В даний час Білан пересувається на інвалідному кріслі і перервав свій гастрольний тур: "Це довгі переїзди, відсутність під рукою лікаря і програма більше двох годин, а реабілітація повинна бути максимально серйозною і якісною!"

Діма Білан

На травмовану ногу виконавець наступати поки ще не може, але від виходів на сцену з невеликими номерами не відмовляється. Кілька днів тому він відкрив спортивний комплекс в Ташкенті, а тепер відзначився на московській сцені.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Дмитро Білан прокоментував жваве обговорення і порівняння його з Сергієм Лазарєвим, який вдруге представлятиме країну-агресора на Євробачення.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно Діма Білан вирішив порадувати своїх фанатів селфі зі стягнутою футболкою, однак після того, як почитав коментарі, сильно пошкодував про це.

Також "Знай.uа" писав, що відомий продюсер Яна Рудковська рассказала, що зробить зі своїм сином, якщо він виявиться нетрадиційної орієнтації.