Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з передплатниками знімком на засніженій вулиці, але при цьому в красивому літньому платті.

На знімку, який з'явився на сторінці Ольги Сумської, вона постала на огляд публіки в довгій сукні-вишиванці кольору хакі з яскравою червоною вишивкою та поясом. За словами Ольги, це плаття для неї особливе, оскільки в ньому вона відзначала Різдво, мабуть, в цей день і було зроблено це фото. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. При цьому на її ногах легенькі кросівки схожого кольору.

У підписі до фотографії, Ольга Сумська розповіла про благодійну акцію, в якій бере участь. "Друзі, благодійний шоу-рум @swetr_showroom розпочав зірковий аукціон. У вас є унікальна можливість придбати мою сукню! Ця сукня дуже особлива, бо саме в ній я зустрічала Різдво. Вона заряджена добром і душевністю. Аукціон вже стартував, умови ви можете знайти в пості з моїм фото на сторінці @swetr_showroom. Виручені кошти з продажу цієї сукні підуть на закупівлю ліків онкохворим, а саме дорослим пацієнтам Київського онкоцентру", - написала Ольга Сумська.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги фанатів, шанувальники артистки прийшли в захват від фото і буквально засипали її компліментами в коментарях, а деякі навіть пообіцяли поторгуватися за це прекрасне плаття на аукціоні.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.