Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фотографіями, на яких позує в спокусливому образі в костюмі для БДМС-ігор. В цей образ Кайлі перетворюються, щоб прикрасити глянець "Interview Germany". Для пікантної фотосесії вона одягла чорний корсет з коротенькими шортами і ліфом. При цьому вбрання підкреслює пружні груди моделі і її струнку фігуру. Волосся Кайлі розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У цьому образі дівчина нагадує зірку фільмів для дорослих.

У підписі до фотографій Кайлі Дженнер позначила сторінки глянцевого журналу і фотографа, який знімав. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом сподобалася фотографія, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі жартома запитують, куди Кайлі зібралася в такому відвертому вбранні.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Так гарно", "Дуже мило", "Я тебе люблю", "Люблю це котяче око", "Виглядає так спекотно", "Це безумство", "Ти така мила", "Виглядає мило", "Я просто хочу виглядати так", "Просто подивіться на неї, вона неймовірна", "Красива міс, дуже красива", "Гарна фігура", "Приголомшливе тіло", "Моя любов", "Так гаряче", "Вона прекрасна", "Ви дуже красива", "Ти гаряча, але ти мені не подобаєшся", "Куди ти зібралася?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер средит них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.