Стало відомо, з якої причини співачка Юлія Началова, яка померла 16 березня, розлучилася зі своїм другим чоловіком Євгеном Алдоніним. Причиною є важкий робочий графік. Артистка і екс-футболіст московського ЦСКА і збірної Росії постійно були в роз'їздах, що негативно вплинуло на їх сімейне життя, про що стало відомо з російських ЗМІ.

Спортсмен і співачка познайомилися в 2005 році і офіційно розписалися всього через рік. Лія Волянска, подруга померлої, розповіла: "Ми з Юлечкою знайомі 17 років. Розповім одну історію. Це був 2007 рік. Зустрілися з нею на одній з телепередач. Тоді вона була ще одружена з Алдоніним. Вона до мене вийшла така і каже: "Лія, я така щаслива!"

Началова з Алдоніним і дочкою

У 2006 році у пари народилася дочка Віра, але Началова постійно їздила з виступами в Сполучені Штати, а Алдонін віддавав себе футболу, постійно пропадаючи на зборах та матчах. Такий насичений графік пари зруйнував їхні стосунки і в 2011 році вони офіційно розлучилися.

Заслужений тренер Росії Валерій Газзаєв запевняє, що між Юлією і Євгеном була справжня любов: "У 2006 році я з нашою командою були присутні на весіллі Євгенія та Юлії. Це найкрасивіша пара. Женя – дуже люблячий чоловік. Чудовий чоловік. Це була справжня любов. Мені дуже приємно, що Юлія так добре відгукувалася про Алдоніна. Близьким і рідним треба набратися сил і терпіння. Росте маленька дочка Вірочка, яка повинна отримати освіту і виховання. В неї треба вкласти всю свою любов, яку вона не отримає вже від своєї мами. Це дуже важливо. Ми втратили добру і порядну людину".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Началова з Алдоніним

Після смерті співачки Алдонін розповів, що дзвонив її батькам і просив тримати його в курсі після того, як Началова потрапила в лікарню. Коли вона померла, саме футболіст зустрів в аеропорту їх дочку, яка повернулася з канікул і повідомив їй про смерть матері.

Як відомо, після розлучення Юлія та Євген зберегли теплі стосунки заради підростаючої дочки і постійно вітали один одного зі святами, а їх дочка порівну проводила час то з матір'ю, то з батьком.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що дочка померлої Юлії Началової важко переживає втрату своєї матері і навіть написала їй зворушливий лист.

Як повідомляв портал "Знай.uа": шанувальники творчості Началової масово діляться записами ранніх виступів співачки з самого початку її кар'єри, буквально наповнивши ними мережу.

Також "Знай.uа" писав, що смерть Началової шокувала її фанатів, які почали будувати неймовірні теорії з цього приводу.