Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою подругою - косметологом Кірою Сорокіною. Так, артистка запросила жінку до себе в маєток, щоб прорекламувати засоби по догляду за обличчям і заразом отримати в подарунок пульверизатор і косметику. Анастасія зняла невелике відео, в якому чомусь націлила вміст баночки на всіх недоброзичливців.

"Вчора в гостях у мене була Кіра @kira_nanoasia , творець нано косметики 🌺 Перевірили роботу агрегату, розпилювача сироватки на обличчя, яка проникає всередину шкіри.👍🏼 І просто позитивно провели час в моєму будинку. Провела Кірі екскурсію по ньому також.💃🏼", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не змогли висловити емоції з приводу побаченого, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що в Анастасії неспроста стільки хейтерів - артистка часто виставляє оголені кадри і робить шпагати де попало, частенько поливала шанувальників брудом, називаючи "бідняками", і вихваляючись багатством. Також фанати не раз засмучувалися через невдалі любовні інтрижки знаменитості з сумнівними чоловіками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбраня артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.