Зовсім скоро вийде дев'ятий епізод легендарної кіносаги "Зоряні війни". Однак фанати стурбовані тим, що далі за планом - тільки серіали для потокового сервісу Disney+. Однак творці відразу порадували всіх хорошою новиною.

Так, зараз Lucasfilm та Disney працюють над абсолютно новим проектом. Фільм зі всесвіту "Зоряних війн" може бути присвячений подіям епохи Старої Республіки. Сценарій будуть писати шоуранери "Гри престолів" Девід Беніофф та Д. Б. Уайсс, а зйомки почнуться, швидше за все, восени 2019 року.

"Мова піде про події за сотні років до пригод Люка Скайуокера і компанії, це наче "Зоряні війни" зустрічаються з "Володарем Перстнів" у атмосфері "Гри престолів", - пише фанатський сайт Wars News Net.

Варто відзначити, що інформації про Старої Республіці є небагато. У фільмах іноді були розпливчасті згадки, але більше про той період можна дізнатися з коміксів і відеоігор. Період Старої Республіки був досить тривалим, щоб вистачило на кілька фільмів, тому на шанувальників цілком може чекати ціла серія кінострічок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі з'явився постер довгоочікуваного фінального сезону серіалу "Гра престолів". Зображення демонструє Залізний трон - один із головних символів телевізійного шоу. Крім самого трону, внизу також можна помітити вогненні очі дракона.

Як повідомляв портал Знай.uа, творці популярного серіалу "Гра престолів" запропонували фанатам неабияк поламати голову над оригінальним квестом. По всьому світу було заховано 6 тронів з серіалу. Найактивніші шанувальники зуміли знайти два з них.

Також портал Знай.uа писав, що до прем'єри заключного сезону "Гри престолів" залишилося три тижні, але деталі першої серії вже витекли в Мережу. На YouTube з'явилося відео, яке розкриває весь сюжет, яке незабаром було видалене. TheRealFrikiDoctor, який злив запис, раніше вже переходив дорогу HBO, повідомляючи подробиці шостого сезону до його виходу.