Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує вся в шкірі і з квітами.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дивному образі, який шанувальники порівняли з образами скандальної української співачки MARUV. Так, на прогулянку Ані Лорак вийшла у всьому чорному. На ній шкіряна спідниця середньої довжини та атласна водолазка, поверх якої вона накинула куртку-косуху. На ногах зірки довгі ботфорти на шпильці.

Лорак тримає в руках величезний букет червоних троянд, але вона не розповіла, від кого ці квіти. Волосся співачки розпущене і розвівається на вітрі, а на її обличчі легкий макіяж. Як видно на фото, артистка вибрала не найкращий день для прогулянки – на вулиці лежить сніг і вітряно. Очевидно ж, що фото було зроблено не в Україні, адже у нас вже немає снігу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У підписі до фотографії Ані Лорак коротко написала, що життя прекрасне. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. "Кароліна, вам так личить чорний колір", "Яка ви красива і струнка", "Яка гарна жінка", "Моя кохана", "Кароліна, яка ви красуня, щастя вам", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.