У мережі з'явилася інформація про серйозну наркотичну залежність зірки шоу "Орел і решка" Насті Івлєєвої. Про це пише Clutch.

Як повідомляють представники российсокго Telegram-каналу Двойная сплошная, дівчина Елджея зірвала зйомки через пристрасть до кокаїну.

Так, Івлєєва зірвала прем'єру комедійного серіалу "Туристична поліція", яку довелося перенести з минулої осені на лютий. Творці потерпали від витівок Насті, яка постійно спізнювалася на зйомки, зникала і не брала слухавку. Продюсери навіть були готові закрити проект, але дещо дозняти.

Причиною примхливої поведінки Івлєєвої називають важку кокаїнову залежність. Продюсери вже побоюються мати справу з "наркоманкою", тому пристрасть до "снігу" може стати серйозною проблемою для кар'єру Насті.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше повідомлялося, що найкрасивіша пара російського шоу-бізнесу на межі розриву. У Насті Івлєєвой з'явився залицяльник, який змусив її забути про Елджея.

Не так давно у мережі з'явилася інформація про те, що на концерті в Празі репер Еджей поводив себе як вільна людина. Епатажний музикант фліртував з фанатками, а деяких "щасливиць" запросив продовжити з ним вечір. Івлєєву така поведінка нареченого не влаштувала, і вона вирішила помститися йому... з Єгором Кридом!

Зірка Instagram вирушила на побачення з Кридом. Фанати "підловили" їх на кіносеансі.

Нагадаємо, популярна російська блогерка і ведуча "Орла і решки" Настя Івлєєва показала, як їй вдається тримати себе у такій розкішній формі. Івлєєва виклала відео, на якому продемонструвала своє ранкове тренування і змотивувала багатьох побігти у спортзал.

Раніше Знай.uа повідомляв, продюсер Лободи Нателла Крапівіна готова засудити Жанну Бадоєву за заяву, що ідея створення "Орла і решки" належить їй.

Такоє Знай.uа писав, український телеведучий Майкл Щур (справжнє ім'я — Роман Вінтонів) відреагував на заборону в'їзду на територію України відомої російської телеведучої, зірці тревел-шоу "Орел і Решка. Перезавантаження" Анастасії Івлєєвої.