Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує для журналу Harper's Bazaar, а в підписі до фото вона розповіла про це фото.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки у вишуканому образі. Для фотосесії вона одягла довгу пастельна сукню з блискучими елементами. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж. Співачка зображена в гримерці як би перед концертом. За словами Джамали, фотограф хотів зобразити її саме в цей момент.

"Хочу розказати вам історію, пов’язану з цим кадром для @harpersbazaarukraine. Задумом фотографа Дмитра Гончарова було спіймати момент, коли я чекаю момент виходу на сцену. Ще тебе ніхто не бачить, ти наодинці з собою. Він розпитував мене: «Про що ти думаєш в цей момент? Думаєш про людей, які прийшли на твій концерт? Чи твої думки десь далеко?» І я відповіла, що завжди намагаюсь звернутися подумки до кожного слухача. А ще прошу у Бога, аби він дав мені сили, любові й тепла, якими я можу поділитися з кожним слухачем мого концерту. Фото: Дмитро Гончаров; стиль: Олена Софієнко; макіяж: @tina_antonenko_makeup; Зачіски: Денис Яроцький. Асистент стиліста: Анна Маломедов. Арт-директор: Антоніна Латайко; продюсер: Олександр Кутовий", - розповіла Джамала в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.