Співачка Наталя Могилевська шокувала шанувальником відверто і підкреслено смаку зовнішнім виглядом. Співачка, яка знає, як відмінно тримати себе у формі, як маскувати свої недоліки і виділяти гідності, як одягнутися стильно, раптом збунтувалася проти глянцю. А може, вік дав про себе знати - і Наталії захотілося виглядати молодіжно. Загалом, на свій останній концерт вона одяглася в безглузду, мішкуватий одяг, яка відразу отримала різку критику фанатів.

На фото Могилевська безглуздо задирає ногу, демонструючи гнучкість і недоречну "завзятість", шанувальників такий несмак і нестриманість глибоко шокували.

Фоловери не змогли пройти повз таке «дивне» концертне вбрання Могилевської, тому стали активно обговорювати його в коментарях під фото: «Перетворилася в бомжа», «Це зовсім не стиль Наташі», «Мода, мода, шо ти робиш «, «А з одягом вийшло,з миру по нитці! Виглядає жахливо.Може все інше рятує, але зовнішній вигляд бажає бути приглядней.. Око ріже, правда…», «Що це за одяг? Наталя, ви мене розчарували», «Секонд хенд плаче за нею».

Могилевської, якщо бути відвертими, вже давно пора змінити стилістів. Так недавно вона шокувала шанувальників безглуздим "прикидом". Штани як у Карлсона. Фанати навперебій навіть запитували, де її пропелер.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ось що написали передплатники в коментарях до фото: «Короткий тулуб, не йдуть такі штани», «Наташа я Вас обожнюю , але Штани великі як на мене…», «Красиво, але не йде», «Ви як Карлсон».

Нагадаємо, раніше ми писали, що ще один модний провал продемонструвала телеведуча Регіна Тодоренко, з сирними ніжками і без талії. Ідеальну фігуру зірки "Орла і Решки", якою вона з такою працею домоглася після пологів, зіпсував безглуздий піджак в поєднанні з яскраво-жовтими брюками. Фанати радять Тодоренко змінити стилістів.

Також ми повідомляли, що колишній Могилевської прокоментував скандал навколо Національного відбору на Євробачення - 2019.