Американський актор Кіану Рівз потрапив у неприємну пригоду під час авіаперельоту, однак показав себе при цьому як людину, що вміє долати труднощі і допомагати іншим.

Відповідне відео та інформація про авіапригоду з'явилася у Facebook.

У повідомленні йдеться, що літак з Кіану Рівзом здійснив екстрену посадку через неполадки у містечку Бейкерсфілд, що у Каліфорнії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пасажирів висадили із літака, однак аеропорт виявився зачиненим. Кіану Рівз при цьому виявив лідерські якості - він допоміг організувати автобуси, які довезли пасажирів до Лос-Анжелеса.

Самолёт с Киану Ривзом застрял в Калифорнии. Он помог попутчикам доехать до дома

В США самолёт экстренно приземлился посреди Калифорнии, не долетев до пункта назначения 100 миль. Но пассажирам повезло: их попутчиком оказался Киану Ривз — актёр помог с автобусами до города, а по дороге подбадривал всех и даже провёл экскурсию.

Geplaatst door TJournal op Woensdag 27 maart 2019

На відео видно, як по дорозі він підбадьорює попутників і навіть проводить екскурсію.

Нагадаємо, знаменитого голлівудського актора, екс-чоловіка Анджеліни Джолі Бреда Пітта спіймали папараці під час світського виходу в Парижі.

Так, культова зірка кіно вразив публіку постарілим зовнішнім виглядом. Зокрема, Пітт помітно схуд, його обличчя осунулося, а волосся і борода посивіли.

55-річний актор Бред Пітт нечасто потрапляє в об'єктивипапараці. Та нещодавно фотографам вдалося сфотографуватизірку, коли він виходив з Музею сучасного мистецтва в Парижі. У столиці Франції він відвідав експозицію "Майже людина" (Almost Human ) з роботами свого друга Томаса Хаусаго. Актора супроводжував сам скульптор Хуасаго.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна голлівудська актриса Анджеліна Джолі налякала шанувальників зовнішнім виглядом.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Зірка дала привід для пересудів після того, як її зняли в Лос-Анджелесі одну в людному місці.

На діловій зустрічі в Беверлі-Хіллз актриса з'явилася в легінсах, туфлях-човниках на підборах, мереживному топі і піджаку. Пікантний образ Джолі підкреслила шкіряною сумочкою. І все – у чорному кольорі. Про це повідомляє Daily Mail.

Також Знай.ua писав про те, що найкрасивіша пара Голлівуду Анджеліна Джолі та Бред Пітт розійшлися.