29-річна вінничанка Надія Щербань, яка завоювала звання власниці найбільших натуральних грудей в Україні, нещодавно знялася в новому проекті.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"Нещодавно до мене звернулися представники серіалу. Запитали, я не проти стати героїнею однієї з серій. Вони мене знайшли в соціальних мережах. Я була не проти спробувати себе в новому амплуа. Коли погодилася, мене попросили зняти на мобільний телефон одну зі сцен. Як зрозуміла, на цю роль було ще кілька претенденток. Але кастинг пройшла я", — розповіла Надія.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Після затвердження з боку режисера дівчинка поїхала в Київ, де проходять зйомки.

"Відповідно до ролі, я прийшла до хіроманта. З проблемою того, що в мене постійно ростуть груди. І я ніяк не можу цей процес зупинити. Які б ліки, або зілля не пила. Він погодився мені допомогти. Навіть скликав медичний консиліум", — ділиться подробицями Надія.

Зйомки тривали один день. Основний сюжет і назва серіалу дівчина поки що не розголошує. Розповіла лише про те, що на телебаченні він вийде цього літа.

Варто нагадати, що у Надії Щербань 11 розмір грудей. Крім ролі в серіалі вона була учасницею гумористичного команди "Уряд", також знімалася в кількох українських телешоу. Окрім того її запрошують в якості моделі для реклами жіночої білизни.

Нагадаємо, 24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян.

Альона Омович
Альона Омович

Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром.

Також Знай.ua писав про те, що Альона Омович опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі.