Напередодні прем'єри заключного восьмого сезону серіалу "Гра престолів" актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone. Ймовірно, основною ідеєю цього була провокація, і дівчата постаралися на славу.

Обидві актриси опублікували скромні обкладинки журналу на своїх акаунтах в Instagram – на них вони такі невинні і милі, а от у мережі з'явилися знімки з цієї гарячої фотосесії, і на них дівчата набагато розкутіші. Користувачі не на жарт задумалися про інтимний зв'язок Софі Тернер і Мейсі Вільямс, оскільки опубліковані знімки викликають саме такі емоції.

Під час зйомок дівчата змінили кілька нарядів: на одних знімках Вільямс з волоссям, пофарбованим у рожевий колір, постала в золотистому і білому сукнях, а рудоволоса Тернер приміряла рожевий наряд, який не приховує її груди.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Мейсі Вільямс в одному зі своїх інтерв'ю розповіла про дружбу між дівчатами: "Коли я вперше її побачила, я подумала, що Софі – найкрутіша людина, яку я коли-небудь зустрічала в житті. Я тепер розумію, чому всі бачать хімію між нами. Що є – то є. Але насправді ми найкращі подруги". Софі Тернер, в свою чергу, зізналася про роботу на одному знімальному майданчику: "Ми просто нічний кошмар для тих, хто з нами працює. Коли ти працюєш зі своєю кращою подругою, ти ніяк не можеш зосередитися на роботі, адже це просто нереально! Нам дуже складно бути серйозними, коли ми разом. Мені здається, продюсери пошкодували, що вирішили об'єднати нас в одній сцені. Це було складно".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк шокувала всіх своїх фанатів несподіваним визнанням. Виявилося, що вона вісім років тому перенесла страшний стан - інсульт.

Як повідомляв портал "Знай.uа": з причини швидкого виходу заключного сезону Гри престолів у мережі з'явилося безліч чуток, такі як — загибель героїв і хто стане господарем Залізного трону. Шанувальники саги давно вигадують теорії і не знають, чим все може закінчитися.

Також "Знай.uа" писав, що в даний час Lucasfilm і Disney працюють над абсолютно новим проектом. Фільм зі всесвіту "Зоряних воєн" може бути присвячений подіям епохи Старої Республіки.