Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивним спільним фото з Микитою Джигурдою і трепетно привітала шоумена з днем народження. Так, артисти позували голими, притиснувшись грудьми один до одного, а Анастасія зізналася Микиті в коханні.

"Дорогий Микита @instadzhigurda ❤️ Вітаю тебе з Днем народження!!! Щастя тобі і сил! Витримки та стійкості!👍🏼 Ти мій чудовий друг! Дуже дорожу нашою дружбою і тобою, як чоловіком, людиною честі і гідності. Я щиро тебе кохаю!❤️ ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли висловити думки з приводу побаченого, адже хитра балерина приховала коментарі. Варто відзначити, що останнім часом скандальні знаменитості не відходять один від одного ні на крок і навіть встигли взяти участь у спільній фотосесії і дуетом записати пісню. Не дивно, що багато шанувальників приписали парочці любовні зв'язки і не сильно вірять в так звану "дружбу".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.