Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість прилетіла додому в Москву з сонячного Дубай, і одразу ж почала знімати новий сезон шоу "П'ятниця з Регіною". Так, артистка виставила коротеньке відео, де прорекламувала пилосос і розповіла про те, як любить прибирати в квартирі.

"Не так давно я задалася питанням виховання дітей і ретельно його проробляю: читаю різні розумні книги про виховання, дивлюся відео, навіть спілкуюся з психологами. І я задумалася про те, що в дитинстві батьки ніколи не змушували мене прибирати в квартирі. В той час, як всіх моїх друзів батьки лаяли за те, що у них прибрано в кімнаті і змушували все прибирати, в моїй кімнаті був справжній творчий безлад. Батьки в нього не втручалися, а я говорила, що в мене все лежить на своєму місці. Саме тому, що батьки не тиснули, зараз прибирання в квартирі не обтяжує мене, а навпаки навіть подобається. ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж взялися коментувати: "Ви ж в інтерв'ю говорили, що взагалі не любите і не вмієте прибиратися і Влад це підтверджував не раз 🤔 Ах, реклама реклама...", "Шкода що реклама спотворює правду, Влад ж казав що Регіна нечупара, а він акуратист і цей момент його дуже дратує)? Тому факт - змушувати прибиратися треба, Регіна тому приклад 😂😂", "Що за фотошопік? У Регіни тіло не ворушиться, а рука висувається фотошопом 😂😂😂", "А він тільки чисті дивани пилососить?".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.