Відома співачка і телеведуча Аліна Астровська зараз важить 60 кг, при зрості 1,75 см. Дівчина каже, що її вага тримається на одному рівні вже три роки.

І це при тому, що в 25 років зірка морського сезону проекту "Орел і Решка" важила більше 80 кг! Раніше Аліна зізналася, що змогла позбутися більше 22 кілограм.

Дівчина каже, це була робота над собою в комплексі: і правильне харчування і фізичні навантаження, і правильні життєві установки. Але що стосується харчування, то Астровська, наприклад, відмовилася від вживання м'яса. І саме тоді, коли вона припинила вживати м'ясо, вага не змінюється. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

№1 Корисні продукти! Шкідливість – за емоційним рішенням

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Ведуча "Орла і Решки" дійсно любить корисні і правильні продукти.

"Реально люблю брокколі і гречку!" – зазначає Аліна. Телеведуча їсть авокадо, також в її тарілці - багато зелені!

№2 Корисні білки і багато води

З білкової їжі Аліна Астровська їсть гречку, квасолю, горіхи, гриби, морепродукти, рибу (але вже рідше).

"Також треба пити багато води! Питний режим дуже впливає на шкіру!" – підкреслює ведуча.

№3 Розвантажувальні дні

Зірка "Орла і Решки" обов'язково робить так звані "розвантажувальні дні", під час яких обов'язково легко снідає, а потім п'є весь день воду з лимоном. За словами ведучої, "розвантаження" – це хороша практика для душі і тіла.

Варто нагадати, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала архівне сімейне фото з поїздки у Флоренцію. Зірка шоу "Орел і решка" Леся Нікітюк дуже любить свою маму, у якої вона успадкувала прекрасні зовнішні дані. Нещодавно телеведуча завела дорогій людині профіль в Instagram, куди Катерина Петрівна регулярно викладає архівні сімейні фото.

Нагадаємо, ведуча "Орла і решки" вискочила заміж: розмір має значення.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Орла і решки" зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Знай.uа писав, напівгола Тодоренко розлютила фанатів словами про Лазарєва: навіщо влаштовувати цей цирк.