Анджеліна Джолі, всупереч чуткам, не збирається зав'язати з кіно і йти на пенсію.

Як передають західні ЗМІ, актриса веде переговори про зйомки в супергеройській стрічці "Вічні" (The Eternals), яку знімає компанія Marvel.

Анджеліна Джолі
Анжеліна Джолі

Джолі вперше зіграє у супергеройському фільмі. Проте, поки невідомо, чию роль вона виконуватиме.

Режисером картини стала Хлоя Чжао, сценарієм займуться Меттью і Райан Фірпо.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сам фільм "Вічні" розповість про расу суперлюдей, що виникла як відгалуження від еволюційного процесу, який створив розумне життя на Землі.

Наголошується, що дії у фільмі будуть відбуватися мільйони років тому.

Супергерої фільмів Marvel

Тоді безсмертні боги Целестіали проводили генетичні експерименти над людьми. В результаті з'явилися Вічні, що володіють вражаючими суперздатностями: вони майже безсмертні, а також володіють потужною силою і витривалістю. Також вони можуть літати, мають здатність до читання думок, вміють створювати силові поля та інше.

Варто нагадати, що Буквально днями стало відомо про те, що в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.

Варто відзначити, що знаменитість зовсім не вперше стає жертвою хакерів. Судячи з фото, Елізабет любить побалувати невідомих адресатів знімками, на яких вона позує практично голою. Фотографії опублікував Telegram-канал Super.

В цей раз на знімках, які опинилися в руках недоброзичливців, Олсен відображена в напівпрозорому сексуальному білизна.

Нагадаємо, Відомий голлівудський красунчик зіграє першого героя-гея у всесвіті Marvel

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Comic Con вляпався у судовий скандал: українці можуть забути про коміксb

Також Знай.ua" писав про те, що Букмекери назвали головних кандидатів на роль нового Бетмена: на зоряних красунчиках тепер можна заробити