Зовнішність актриси і телеведучої Ольги Сумської - предмет заздрості і захоплення багатьох українських жінок. Секрети її краси і стилю цікавляться, таємниці її досконалості намагаються випитати журналісти різних видань про зірок і модних порталах. Ользі Сумській 52 роки, проте на вигляд їй ніяк не даси більше 35. Молода в душі володарка стрункої фігури, на підкреслює це стильними і яскравими вбраннями, викликаючи захоплення і бажання на неї рівнятися.

Їй випала нагода ще раз покрасуватися зовнішніми даними і порадувати око її прихильників під час щорічної церемонії вручення премії “Людина року”, яка відбулася недавно.

Ольга Сумська звернула увагу публіки своїм шикарним чином: на ній була сукня незвичайного фасону — плаття-халат. Наряд був досить яскравий і цілком весняний за забарвленням.

До того ж, плаття давало можливість оточуючим побачити обриси струнких ніг актриси в шикарних туфельках.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська пожертвувала улюбленою сукнею.

Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з передплатниками знімком на засніженій вулиці, але при цьому в красивому літньому платті.

Ми повідомляли, що донька Сумської в бікіні стривожила чоловіків: хоч завтра на подіум.