Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам черговим шпагатом голяка. Але зробила вона його в досить цікавому місці – на сіннику. А інтимні місця Настя, як завжди, прикриває віниками, але не листяними, а хвойними. У підписі до фотографії Волочкова розповідає, що розтягує шпагат на сіні після лазні, а ще вона хизується своїми "досягненнями".

"Аромат сіна, ялицевих і дубових віників, польових трав. Можливість полежати після парної на гойдалці під зірками. Бути коханою і кохати це велике щастя! Воно відоме не багатьом. Цьому дару заздрить багато хто. Від радості моєї розтягую не тільки зв'язки і #шпагатволочковой, але і задоволення, усвідомлення і відчуття гармонії! Відзначати з коханою людиною таємничу і значиму дату набагато приємніше в комплексі здоров'я, ніж у ресторані. Так мені здалося. Бережіть коханих!", - написала скандальна балерина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

От тільки оцінити цей шпагат і хизування нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фоловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних постів. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, ніби ще не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.