Відома українська співачка Настя Каменських, яка останнім часом "мітить" на латиноамериканський ринок, випустила ремікс на свій іспанський хіт пісню Peligroso зі співаком De La Ghetto.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що останнім часом Настя Каменських все частіше говорить про бажання завоювати премію Гремі та підкорити латиноамериканських слухачів.

Зовсім нещодавно вона анонсувала вихід реміксу на її поки єдину іспаномовну пісню Peligroso разом з знаменитим американським музикантом De La Ghetto.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Увага, буде дуже жарко. Ми з De La Ghetto підготували нереальний сюрприз! Уже завтра, 29 березня, заходь на мій YouTube канал NKofficial", - написала Настя Каменських на сторінці в Instagram.

Варто нагадати, що українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротенький уривок з блогерського серіалу на Youtube "Хостел". Так, артистка анонсувала першу серію зі своєю участю, ставши зірковим гостем проекту.

"Я створила свій блог на Youtube, коли це ще не було мейнстрімом в шоу-бізнесі. І мені дуже сподобалося бути першовідкривачем", - зазявила співачка.

Нагадаємо, відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", продюсер і шоумен Олексій Потапенко Ірина Горова, які приховували своє розлучення протягом п'яти років, все ще працюють разом. При цьому вони не тільки будують бізнес, але і виховують спільного сина Андрія.

Також "Знай.ua" писав, що відомий український комедійний проект "Чоткий Паца" зробив веселу пародію на нашумілий кліп Насті Каменських (NK) "Попа як у Кім". У відеороботі взяв участь кандидат у президенти України, засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський.

Гриценко має шанси потрапити до другого туру - Томенко