Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжним образом, примірявши розкішне вбрання від українського бренду Flow the label. Так, артистка позувала, лежачи на підлозі і доповнила жіночну зйомку акуратними золотими прикрасами і яскраво-червоною помадою.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @kulakowskiy", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "О Боже, цей погляд😱🔥🔥😍😍💛💛💛", "Які у тебе гарні риси обличчя😍ідеальна🔥😻", "Така дівчинка красива😍👑 Тін, тобі скільки, 18?💔", "Ну що за богиня, цей загадковий погляд😍🤩🤩🤩🤩", "Боже,принцеса! Така ніжна!", "Яка ж неймовірна краса !❤️🔥😻".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.