Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, якою привертає увагу шанувальників до реміксу своєї іспанської пісні Peligroso.

На знімку, який з'явився на сторінці Каменських, вона постала на огляд публіки в чорних лосинах і темній туніці на бретельках. До речі, як видно на фото, одна бретелька як би випадково злетіла з плеча. Волосся зірки зібране в недбалий пучок на маківці, а на її обличчі легкий макіяж. Настя фотографує себе в дзеркало на телефон, при цьому прихильники відзначили легкий безлад, який панує в кімнаті.

Зазначимо, що днями NK представила трек і кліп, створені в колаборації з пуерто-ріканською зіркою реггетона – De La Ghetto. Це ремікс на випущену раніше пісню Peligroso, яка стала справжнім хітом в Латинській Америці і з якою NK стала першою українкою, яка завоювала чарт Billboard. Завдяки De La Ghetto трек зазвучав по-новому і це не дивно, адже він є номінантом на «Ґреммі» і одним з найвідоміших латиноамериканських артистів в жанрі реггетон.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Насті Каменських. Фани в захваті від її сексуального образу і засипають її компліментами і привітаннями з колаборацією з De La Ghetto. Але є й ті, хто дорікнув зірку за безлад, який помітний в її кімнаті.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.