Відома співачка Настя Каменських, яку підозрюють в романтичних стосунках з її продюсером Потапом, поділилася секретами закулісного життя з телеведучою Машою Єфросиніною. Зірка здала "іспит на відвертість" і розповіла, як їй вдається вести домашнє господарство і підтримувати порядок у будинку, будучи постійно зайнятою, інформує Clutch.

Як вияснилось, зірковою хворобою Каменських не страждає. Артистка самостійно займається прибиранням, готуванням та іншими побутовими справами. Інколи навіть доходить до фанатизму.

"Я дуже люблю це місце, де я живу. Лаюся дуже сильно, якщо хтось починає гадити на мої стільці. Починаю сильно психувати", - зізналася артистка.

За продуктами, ліками та іншими необхідними товарами Настя Каменських теж полюбляє їздити сама. Однак, якщо зірка зайнята на зйомках або зовсім полетіла в іншу країну, то їй допомагають з домашніми справами помічники. Єдине, чого всіляко уникає співачка в побуті - зміна постільної білизни. Це роботу вона просто ненавидить і завжди перекладає це на покоївку.

Ім'я Насті Каменських завжди прикрашає перші шпальти українських ЗМІ. А прихильників творчості Насті традиційно найбільше цікавить її особисте життя. Давно ходять чутки, що співачка одружена з Олексієм Потапенко (Потап). Це підтверджує й офіційна сторінка Потапа у Вікіпедії. А самі артисти ретельно приховують цю інформацію.

Як відомо, раніше український артист і продюсер Олексій Потапенко (Потап) визнав стосунки з Настею Каменських, яка вже більше року, як виступає під творчим псевдонімом NK.

Нагадаємо, Настя Каменських спокушає фанатів млосним поглядом, а бретелька злетіла "випадково".