Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком з шоуменом і кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, натякнувши, що на виборах голосувала саме за нього. Так, артистка позувала в розкішній чорній сукні, прикрашеній пір'ям, а думки фанатів розділилися.

"У цікавий час живемо ,панове! Вітаю @zelenskiy_official 😘", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Олю вам в модельне агенство потрібно😍 такі ноги красиві🔥😍", "В Поляковій розчарувалася 🙄😢", "Він красунчик і великий молодець! Сам себе створив💐💐💐", "
Олічка, через 5 років не хочете і Ви в президенти????👍😉😊", "Оля ти наступна в президенти", "🔥🔥🔥🔥😘😘Майбутній Президент і Королева укр.бізнесу💥💥".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.