Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість трепетно привітала свою старшу дочку Соню з днем народження. Так, дівчині виповнилося 18 років, на честь чого артистка зробила їй сюрприз і прилетіла до Лос-Анджелеса, де зараз навчається Соня. Варто зазначити, що у мами і доньки чудові стосунки та їх частенько називають найкращими подружками і сестрами.

"Сьогодні 18 років моєму прекрасному продовженню...🍀 звичайно , мені не віриться)) тому я прилетіла на інший континент на 2 дні, щоб привітати і переконатися, що ця доросла, красива, турботлива, чуйна, розумна, талановита дівчина - справді моя донька 💚💚💚 @sonyaxkiperman 💚💚💚", - зворушливо підписала Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Мама! Такий кльовий подарунок!!!! Аж сльози", "Як це мило 😍😍😍 Зі святом))) ❤️🔥🤘", "Круто!!! Завжди приємні зустрічі з близькими!", "Як зворушливо!😍", "18??? 🧡🧡🧡 Здоров'я і щастя донечці 😘🌞💐".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.