Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість позувала в яскравій фотосесії для глянцю Poosh, виставивши напоказ ідеальне тіло. Так, артистка приміряла прозорі босоніжки, дуже відверте боді срібного кольору і помаранчеві прозорі окуляри, скинувши світлий халатик.

"POOSH.COM ЗАВТРА", - лаконічно підписала Кардашьян. За 10 годин пікантний кадр набрав цілих 1,3 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали засипати Кім компліментами з приводу фігури і стилю. Були і ті, хто висміяв світську левицю, зазначивши, що у неї тонкі "курячі" ніжки і абсолютно непропорційна попа.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.