Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що був на побаченні із загадковою красунею.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував кілька фотографій з цього побачення і пояснив шанувальникам, що це був благодійний захід. На фотографіях, які з'явилися в записі шоумена, він постав перед шанувальниками в стильному образі в компанії симпатичної світловолосої дівчини.

Для побачення Іраклі вибрав простий, але водночас стильний лук. На ньому коричневі вельветові штани і світла смугаста сорочка, поверх якої він накинув жилетку кольору морської хвилі. А ось загадкова красуня прийшла на побачення з грузином у бежевій спідниці та чорній кофтині, яка кокетливо оголила плечі. На талії, поверх кофтинки у дівчини широкий бежевий пояс в тон спідниці. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий нюдовий макіяж. На знімках видно, що молоді люди чудово провели час.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

В підписи до фотографій Іраклі Макацарія розповів про це побачення. "Днями відбулася грузинська вечерю, яку ми розігрували спільно з @snidanok у благодійних цілях. Я познайомив переможницю з грузинською кухнею та культурою нашого народу, розповів про особливості наших страв. Ми дуже приємно і цікаво провели час, тому я сподіваюся, що будемо проводити такі благодійні аукціони частіше. А ви б взяли участь?", - написав холостяк, не називаючи імені дівчини. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.