Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі у ванній.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в пікантному образі, сидячи у ванні з пінкою. Само собою, Леся повністю гола, прикриває наготу тією самою білою пінкою. При цьому митися у ванну Нікітюк залізла з браслетом на руці і ланцюжком на шиї. Її волосся зібране в забавний високий пучок на маківці, а на обличчі немає макіяжу. Варто відзначити, що в публікації телезірки два подібних фото, тільки на другому знімку Леся прикрасила своє обличчя з вусами пінки.

В підписі до фотографій Леся Нікітюк запропонувала вибрати, яка з них фанатам подобається більше. "1 або 2? Голосуйте. Якщо 2... відрощую і ходжу завтра цілий день. #лесяникитюк #хтопротиблондинок2019 #усы2019", - написала Нікітюк. Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фоловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі почали "голосувати", і звичайно ж, фото з вусами фанатам подобається більше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Знаю, що не можна робити комплімент дівчині про її вуса, які б вони гарні не були... Але вибір очевидний – 2", "Яка гарна", "Покажи свої прекрасні ніжки", "Стільки позитиву у всьому, ви крута", "Засмага супер, хоч з вусами, хоч без вусів", "Друге фото, дуже мила там", "І та, і та фотографії, як завжди, суперські, Леся ти як завжди красуня", "богиня", - пишуть і жартують фанати Лесі Нікітюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.