Популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, дуже активно веде профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром з нової фотосесії, де позувала в дуже незвичайному вбранні. Так, артистка приміряла масивний червоний пуховик на голе тіло, латексні панчохи і ботфорти на високій шпильці, доповнивши образ чорними сонцезахисними окулярами, висячими сережками і вініловою панамою.

"Настрій зараз: Hulio - Gangsta Paradise", - поділилася емоціями MARUV. Фолловери не пройшли повз: "Бомба ❤️", "Тільки він coolio👌😃🔥", "Вогонь 🔥🔥🔥", "Дуже глибокий фешн)", "Крутий прикид 🤘🖤", "Позамежна концентрація червоного кольору 😊😉😁", "Крута🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

Також MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.