Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз підірвала соцмережі гарячим фото в пікантній позі, але одночасно і розчарувала українських фанатів тим, що поїхала в країну-агресор.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала фотографію, на якій позує в студії російського "Radio ENERGY". Візит MARUV в студію був анонсований на сторінці радіо напередодні. Як видно на фото, Анна Корсун з'явилася в офісі московського радіо в провокаційному, але притаманному їй вбранні. На ній коротенька чорна сукня на бретельках, під якою видно білу мереживну кофтинку. На ногах артистки чорні прозорі колготки та ботфорти. Її волосся зачесане назад, а на обличчі модні темні окуляри в білій оправі.

У підписі до фотографії українська зірка написала: "Morning with @energyrussia", що означає "Ранок з @energyrussia". Схоже, Анна відмінно провела час, а от дівчаток з її шоу-балету на фото не видно. Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV, хтось її засуджує, а деякі просто милуються сміливими образами дівчини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Для мене, як для гея, Марув – це єдина жінка богиня, заради якої я готовий на все", "Ти довго будеш у Москві?", "Богиня", "Найкраща", "Красуня", "Я відчуваю, що назад її не пустять скоро", "Супер! А де можна подивитися або хоча б послухати запис ефіру?", "Ну все, заклюють Анну, сепаратистка", "Ні, чому ж, просто вона обрала країну агресора, раз не поїхала по Україні першочергово", "Безпринципна людина, там і залишайся", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.