Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз через соцмережі повідомила приємну для своїх фанатів новину. Як виявилося, артистку покликали виступити в казахстанську столицю Астану.

На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала ряд фотографій зі свого виступу в одному з клубів Астани. Для виступу на концерті артистка та її шоубалет вбралися не скромніше, ніж на Національний відбір на Євробачення. Так, дівчата вдягнені у чорні колготки-сіточки, білі блузки, мереживні корсети і чорні трусики. А головне, всі вони на величезних шпильках. При цьому в танцях MARUV і її дівчаток ще більше сексу, ніж на сцені Нацвідбору, більше там відвертості і пікантних поз.

У підписі до фото Анна Корсун написала: "@zaza.astana це була дивовижна ніч. Спасибі". Як виявилося, нічний клуб Астани ZAZA відзначав свій день народження, а MARUV була спеціально запрошеним гостем на цьому заході. Туди вона, звичайно, поїхала не одна, а зі своїми дівчатками-танцівницями. Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV, хто її засуджує, а інші просто милуються сміливими образами дівчини і її подружок на цих фото.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Зеленський запросив MARUV у "Квартал 95". На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун опублікувала ряд фотографій із закулісся зйомок "Кварталу 95". А пізніше на телеканалі "1+1" вийшов новий концерт "Вечірній квартал", в якому взяла участь MARUV. В номері з нею проскакували неоднозначні жарти на тему Нацвідбору.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.